MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ubijamy białka - mikserem, trzepaczką ręczną lub blenderem z...
fot. KR

Przepis na (mistrzowski) piernik z Koła Gospodyń Wiejskich w Kowalewie Pomorskim. Puszysty, aromatyczny, miękki i pyszny

Piana z białek

Ubijamy białka - mikserem, trzepaczką ręczną lub blenderem z końcówką do ubijania. Dodajemy pianę do ciasta.

Zobacz również

Przetarg na terminal zbożowy w Porcie Gdańsk będzie ogłoszony ponownie

Przetarg na terminal zbożowy w Porcie Gdańsk będzie ogłoszony ponownie

Grzegorz uległ wypadkowi, potrzebuje naszego wsparcia

Grzegorz uległ wypadkowi, potrzebuje naszego wsparcia

Polecamy

Jest zdrowszy niż oliwa z oliwek. Na serce, jelita i nerki. Wystarczy 1 łyżeczka

Jest zdrowszy niż oliwa z oliwek. Na serce, jelita i nerki. Wystarczy 1 łyżeczka

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód

Taki chłodnik litewski robiły nasze prababcie. Dodawały zapomniany składnik

TYLKO U NAS
Taki chłodnik litewski robiły nasze prababcie. Dodawały zapomniany składnik