MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gdy farsz jest już gotowy, możesz zagnieść ciasto. Na...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 2

Gdy farsz jest już gotowy, możesz zagnieść ciasto. Na początek przesiej mąkę pszenną na deskę lub stolnicę i posiekaj z zimnym masłem czy margaryną.

Zobacz również

Pomysł na wakacje dla dziecka! Ogród Botaniczny zaprasza Letnią Akademię

Pomysł na wakacje dla dziecka! Ogród Botaniczny zaprasza Letnią Akademię

Z pól naftowych w Omanie nad Zalew w Jastkowie

Z pól naftowych w Omanie nad Zalew w Jastkowie

Polecamy

Nad morze bez przesiadek? Sezonowe pociągi zabiorą niebawem pierwszych pasażerów

Nad morze bez przesiadek? Sezonowe pociągi zabiorą niebawem pierwszych pasażerów

Kiedy nie mam czasu gotować, robię to danie. Cała rodzina się zajada

HIT DNIA
Kiedy nie mam czasu gotować, robię to danie. Cała rodzina się zajada

Aromatyczna zupa kalafiorowa jak u babci. Idealna na pierwsze danie

Aromatyczna zupa kalafiorowa jak u babci. Idealna na pierwsze danie