MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Pigwa jest źródłem witaminy C, która jest silnym...
fot. pixabay

Takie są korzyści z jedzenia pigwy. Oto jak ten owoc wpływa na twój organizm

Pigwa jest źródłem witaminy C

Pigwa jest źródłem witaminy C, która jest silnym antyoksydantem i pomaga w ochronie komórek przed uszkodzeniem oksydacyjnym. Witamina C jest również istotna dla funkcjonowania układu odpornościowego.

Zobacz również

Rozpoczynają remont mostu trybunalskiego. Będą korki!

NOWE
Rozpoczynają remont mostu trybunalskiego. Będą korki!

Prof. Marek Gzik: Siedem miliardów złotych więcej na badania i rozwój polskiej nauki

NOWE
Prof. Marek Gzik: Siedem miliardów złotych więcej na badania i rozwój polskiej nauki

Polecamy

Nie rób siku „na zapas”! Ekspertka podaje powód

Nie rób siku „na zapas”! Ekspertka podaje powód

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

Jest zdrowszy niż oliwa z oliwek. Na serce, jelita i nerki. Wystarczy 1 łyżeczka

Jest zdrowszy niż oliwa z oliwek. Na serce, jelita i nerki. Wystarczy 1 łyżeczka