MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Podsmaż szpinak na patelni. Dodaj masło, posiekany ząbek...
fot. Katarzyna Puczyńska

Popisowy kurczak w cieście francuskim. Zachwycający wygląd i smak. Przepis na wyborną pierś kurczaka, którą zrobisz bez trudu

Kurczak w cieście francuskim. Krok 3

Podsmaż szpinak na patelni. Dodaj masło, posiekany ząbek czosnku oraz sól i pieprz. W międzyczasie przygotuj pozostałe składniki: mozzarelle pokrój na plastry lub zetrzyj na tarce, a suszone pomidory wyjmij z zalewy i posiekaj na paseczki.

Zobacz również

Kibice Górnika Zabrze gorąco pożegnali piłkarzy. Co dalej z zespołem Jana Urbana?

Kibice Górnika Zabrze gorąco pożegnali piłkarzy. Co dalej z zespołem Jana Urbana?

Noc Muzeów w Olsztynie! Program

Noc Muzeów w Olsztynie! Program

Polecamy

Jak zobaczyć aurę i co oznacza jej kolor? Wystarczy chwila, aby poznać tę tajemnicę

HIT DNIA
Jak zobaczyć aurę i co oznacza jej kolor? Wystarczy chwila, aby poznać tę tajemnicę

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

Jest zdrowszy niż oliwa z oliwek. Na serce, jelita i nerki. Wystarczy 1 łyżeczka

Jest zdrowszy niż oliwa z oliwek. Na serce, jelita i nerki. Wystarczy 1 łyżeczka