MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Rozwałkowane ciasto nadziewaj farszem w odstępach.
fot. materiały prasowe wydawnictwo Wielka Litera/Giovanna Di Lisciandro

Apetyczne ravioli ze szpinakiem. Zagnieć ciasto i zrób pierożki włoskiej królowej makaronu. Twoja rodzina zakocha się w tym daniu

Ravioli ze szpinakiem i ricottą. Wypełnianie farszem

Rozwałkowane ciasto nadziewaj farszem w odstępach.

Zobacz również

Nowe horyzonty sztuki fotograficznej: Fringe. Wernisaż wystawy już w ten piątek

NOWE
Nowe horyzonty sztuki fotograficznej: Fringe. Wernisaż wystawy już w ten piątek

Po naszej publikacji zgłosiły się rodziny żołnierzy gen. Władysława Andersa

NOWE
Po naszej publikacji zgłosiły się rodziny żołnierzy gen. Władysława Andersa

Polecamy

Najlepsze kolory na upał. Noś je, kiedy z nieba leje się żar

Najlepsze kolory na upał. Noś je, kiedy z nieba leje się żar

Dżem z tego zapomnianego owocu to hit w moim domu. Smakuje fantastycznie

Dżem z tego zapomnianego owocu to hit w moim domu. Smakuje fantastycznie

Ten egzotyczny dodatek zastąpi sól i maggie. Od 2,5 tys. lat zachwyca smakiem umami

Ten egzotyczny dodatek zastąpi sól i maggie. Od 2,5 tys. lat zachwyca smakiem umami